Al een kleine week is het aan het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol hoogzomer. De tropische zomertemperaturen doen de minder goede start van de zomervakantie vergeten.

Vandaag mocht het domein al zijn honderdduizendste dagbezoeker van dit jaar verwelkomen!

Gedeputeerde Rik Röttger, bevoegd voor groendomeinen en recreatiecentra: “Op de valreep lijkt de zomer van 2012 nog een toeristische voltreffer te worden. Na de eerder frisse en regenachtige dagen van juli, laten de weersvoorspellingen zich voor augustus – eindelijk – van hun positiefste kant zien.

De afgelopen week was het Zilvermeer-strand de uitverkoren plek van heel wat dagbezoekers. Vandaag werd de kaap van 100.000 bezoekers gerond en wordt dit officieel weer één van de betere jaren op het recreatiedomein.”

De familie Hermans-Roels uit Balen werd vandaag blij verrast bij zijn aankomst op het domein. Als honderdduizendste bezoeker konden ze klinken op een gezins-abonnement, aangeboden door het recreatiedomein. Hiermee kunnen ze een gans jaar gratis met hun gezin op het Zilvermeer terecht. Voor hen kan de zomer al niet meer stuk!

Praktische info
wanneer:
Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer is elke dag geopend van 08.30 uur tot 21 uur
Toegangsprijs: € 4,00 per persoon, kinderen -6 jaar gratis toegang
waar:
Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol